Workshop messenslijpen en onderhouden
Een mes is een veel gebruikt gereedschap en dan ook nog op veel verschillende plaatsen. Als u er op gaat letten, dan zal het u verbazen waarvoor een mes gebruikt wordt.

De vraag die veel wordt gesteld is, hoe houd ik mijn mes scherp?
In een workshop gaan wij je uitleggen hoe u dat op een hele simpele wijze kunt doen. Wij gaan het u niet alleen uitleggen, maar u zult het ook zelf moeten doen en natuurlijk helpen wij u daarbij, zodat u altijd een scherp mes voor handen heeft.

De workshops zijn bedoelt voor mensen die dagelijks messen gebruiken en die dan ook nog scherp moeten zijn. Beroepen zoals koks en waar een scherp mes zelfs noodzakelijk is, denk aan sushi of aan hele fijne opmaak, die zullen hier veel aan hebben.

Helaas wordt er niet veel aandacht besteed aan de diverse messen die er zijn bij koksopleidingen en dat terwijl een mes zeer belangrijk is.

Wij gaan u ook uitleggen "hoe ga ik met een mes om?" Want dit is een punt, waar u heel veel voordeel uit kunt halen.
Paardenhoefmessen slijpen is niet moeilijk, alleen moet u even weten waar u op moet letten en hoe u het weer scherp kunt krijgen. Het is makkelijker dan u denkt!

Het beste is om de hoefmessen te slijpen voordat u op karwei gaat, maar het is zelfs ter plekke heel goed te doen, want u heeft geen elektrisch gereedschap nodig.

Workshop paardenscheermessen slijpen

Het slijpen van paardenscheermessen lijkt moeilijk, maar ook hier geld, u moet weten hoe u het moet doen en vooral waar u op moet letten en dan is het echt een kwestie van bijhouden.

Hulpmiddelen kunt u heel makkelijk zelf maken, iets wat het slijpen op zich alleen maar makkelijker en sneller maakt.
Voor prijzen!
Klik hier.
Voor alle workshops geld, het is 1 op 1 en u moet 18 jaar of ouder zijn.
Heeft u vragen, neem dan contact met ons!